Gastronomi - Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Når du skal på efterskole, er der naturligvis en masse spørgsmål, som kører rundt i hovedet. Hvem skal jeg bo sammen med? Hvilke fag skal jeg have? Hvad skal jeg have med? Mange af disse spørgsmål vil du få svar på, når du ankommer på skolen. Men flere af disse spørgsmål kan du også få afklaret inden.

I al den tid vi har drevet efterskole, så er vi blevet præsenteret for mange af disse spørgsmål. Det er ofte mange af de samme spørgsmål, som vores kommende elever gerne vil have svar på.

Derfor har vi samlet en liste over de spørgsmål vi oftest bliver stillet. Denne side er dedikeret til disse ‘ofte stillede spørgsmål’. Hvis du ikke finder det svar du leder efter her på siden, så er du altid velkommen til at ringe til os.

Kan man være med selvom man har allergier?

Kan man være med selvom man har allergier?

Som udgangspunkt kan du sagtens. Hvis du har meget stærke eller mange allergier, så kan du altid ringe og tage en snak med os. Så finder vi ud af det sammen.

Read more

Skal jeg smage på det vi laver?

Skal jeg smage på det vi laver?

Det ville være en rigtig god ide. Du ender højst sandsynligt med at kunne lide det, og får dermed udvidet din horisont.

Read more

Er der meget teori på gastronomilinjen?

Er der meget teori på gastronomilinjen?

Madlavning er et praktisk fag. Der er derfor ikke meget tungt teori. Vi skal omkring nogle få ting, som f.eks. hygiejne, tilberedningsmetoder og teknikker.

Read more

Hvilken slags mad skal vi lave?

Hvilken slags mad skal vi lave?

På madlinjen kommer vi omkring rigtig mange forskellige retter. Noget er besluttet på forhånd, men vi modtager også meget gerne forslag fra holdet.

Read more

Hvor mange timers madlavning skal vi have om ugen?

Hvor mange timers madlavning skal vi have om ugen?

Vi har 6 skemalagte timer i madhuset om ugen. Derudover har vi linjefagsdage og linjefagsuger, hvor vi virkelig kan gå i dybden med madlavningen.

Read more

Må jeg have mit eget køkkenudstyr med?

Må jeg have mit eget køkkenudstyr med?

Som udgangspunkt nej. Vores nye madhus er udstyret som et typisk professionelt køkken. Det rummer alt hvad vi får brug for.

Read more