Valgfag på Højer Efterskole

Som elev har du mulighed for at vælge mellem en masse spændende fag, udover dit linjefag. Vi har valgfag flere gange om ugen, og derudover tilbyder vi frivillige valghold om aftenen. Du har mulighed for at skifte valgfag flere gange i løbet af skoleåret. Vi lytter til elevernes ønsker, hvis de har gode eller fede idéer til valgfag, der kunne være spændende at have. Selvfølgelig i det omgang, det er muligt.

Der vil typisk være et eller flere flere fysisk orienterede fag, som f.eks. selvforsvar, crossfit, yoga eller fodbold, ligesom der også vil være mulighed for både boglige og kreative fag, musik og drama. Derudover tilbydes der altid forskellige gastronomiske fag, som f.eks. kagekunst, “pastanørden” eller asiatisk mad.

Det vil også være muligt at vælge CS:2 som valgfag.

(8.klasse skal have madkundskab, da det er dette fag, vi fører dig til folkeskolens bundne valgfagsprøve i.)