Vores linjer

Vores linjer

Linjefag er en stor del af efterskoleoplevelsen. Det fylder en del på skemaet og giver dig mulighed for at fylde din hverdag med noget du brænder for. Det er derfor vigtigt du vælger et linjefag som du har interesse for, da det vil være et omdrejningspunkt for dit efterskoleophold.

På Højer Efterskole har vi 4 forskellige linjefag. Disse er kampsport, japansk, e-sport og gastronomi. Det er vigtigt du vælger et linjefag som du har interesse for, da det vil være en stor del af dit efterskoleophold. Du skal dog heller ikke være bange for at prøve noget nyt af. Hvis du vælger et linjefag som du synes lyder fedt, men senere mister interessen for, så er der mulighed for at skifte til et andet.

For at du bedst muligt kan vælge dit kommende linjefag, så har vi skrevet lidt om vores forskellige linjefag, som du kan læse mere om herunder.

Kampsport

På kampsports linjen bliver du præsenteret for mange elementer af kampsport. Her træner vi både karate og jujutsu. Vi skal altså både træne slag, spark, brydning, ledlåse, stranguleringer osv. Vi træner kampsport både for konkurrence og selvforsvar. Vi træner altid letkontakt, hvilket betyder du ikke behøver være bange for at slå dig og komme til skade. Du kan læse meget mere om vores kampsports linje her.

Læs mere

E-sport

Hvis du er til gaming og computerspil, så er vores e-sports linje helt sikkert noget for dig. På e-sports linjen kan du vælge mellem enten CS2 eller LoL. Her vil du blive undervist i strategi, holdspil, kommunikation og de mere mekaniske elementer af spillet. Du kan læse meget mere om vores e-sports linje her.

Læs mere

Japansk

Hvis du har interesse for manga, animé eller japansk kultur, så er vores japansk linje måske noget for dig. Her vil du få undervisning i det japanske sprog og de to grundalfabeter. Du vil samtidig blive præsenteret for japanske kulturfænomener som f.eks. animé og manga. Du kan læse meget mere om vores japansk linje her.

Læs mere

Gastronomi

Hvis du er glad for at lave mad og arbejde i et køkken, så er vores mad linje måske noget for dig. Her skal vi lave mange forskellige lækre retter i vores nye madhus. Vi skal lave mad fra mange forskellige køkkener verden over. Vi skal også lave flytte-hjemme-fra mad, så du er godt forberedt, når du skal flytte hjemmefra. Du kan læse meget mere om vores mad linje her.

Læs mere

Craft

Craft Akademi er Højer Efterskoles nye kreative linjefag. Her får du mulighed for at prøve kræfter med en masse forskellige kreative områder, og det fede er, at du er selv med til at vælge, hvad du ønsker at beskæftige dig med – DU skaber dit eget fleksible linjefag! Alle, uanset hvilke forudsætninger kan deltage på den nye linje – det eneste det kræver er at du enten har lyst og gåpåmod til at udforske din kreativitet eller bygge videre på det du allerede kan

Læs mere