Rejser

Rejser

Rejser med Højer Efterskole

I løbet af skoleåret kommer du afsted på to rejser. I løbet af vinteren tager vi alle på ski tur til Spindleruv Mlyn i Tjekkiet. Sidst på foråret tager vi på en kombierejse hvor du skal vælge mellem en storby- eller actionrejse.

COVID-19 INFO: Fraråder rejsevejledningerne udrejse til det ønskede land arrangeres en anden tur i stedet – om muligt.

Skitur.

Vi tager afsted på skitur til Spindleruv Mlyn (Link til Spindl) Spinleruv er et rigtig godt ski område, hvor vi kan udfordre dig uanset om du er nybegynder eller erfaren. Du kan få undervisning i enten ski eller snowboard af vores erfarne ski lærere og vi bruger også danske ski guides.

(Link til Skiområdet)

Action- storbyrejse

Sidst på foråret tager vi afsted på den anden skolerejse. Her skal du vælge mellem to rejser.

1) Storbyrejse til Berlin og Pragh. Vi er tre dage i Berlin og slutter med to dage i Pragh. Her skal vi se to smukke storbyer og møde de mennesker der bor i dem, se nogle kulturelle seværdigheder og opleve byens puls.

2) Actionrejsen går til Spindleruv Mlyn, hvor vi tidligere har stået på ski. Her kan du prøve kræfter med bjergklatring, rappelling, bridging og andre actionprægede aktiviteter. Når vi har været i Spindl i tre dage, tager vi til Pragh, hvor vi mødes med de andre elever og sammen oplever storbyen Pragh.

Alle rejser er inkluderet i skolepengene.