JAPANSK

Har du også lyst til at lære japansk?

Så vælg japansk sprog og kultur som linjefag! Vi skal snakke japansk, og vi skal lære japanske skrifttegn for at kunne læse og skrive små tekster. Vi arbejder på forskellig vis og inddrager manga og anime for at blive bedre til sproget.

Japan har meget at byde ind med i forhold til kultur på verdensplan. Mange kender til mangategning, anime og cosplay… japansk mad smager fantastisk og de japanske modehuse er særdeles dygtige.

Hovedvægten er langt på japansk kultur og sprog, men der vil også blive tid til at tegne manga, lave spændende japanske retter til aftensmaden, vi får et kursus i at spise med pinde, måske kan du arrangere COS fest og lave vores egne kostumer.. spiller japansk musik eller bliver klogere på japansk mode…har du ideerne kan vi måske udføre dem.

Linjefagsuge

I løbet af skoleåret vil der være en Linjefagsuge, hvor vi arbejder intensivt med Japan og japansk kultur. Vi får besøg af japanske udvekslingsstuderende og besøger om muligt andre skoler, der også tilbyder japansk.

Som en del af linjefaget i japansk har vi også besøg fra Japan. Der vil være japanske udvekslings studenter på besøg i løbet af skoleåret – og her er der rig mulighed for at øve sit japanske sprog.