Kampsport

Kombiner efterskole og hobby på Højer Efterskole!

Vi er en Efterskole med fokus på kampsportene Karate og ju-jutsu

På kampsportslinjen arbejder vi med individuel kampsport, som et hold, hvor vi ud over at komme i fysisk topform også arbejder med vores egen psyke.

Højer Efterskoles kampsportslinje tilbyder også mulighed for, at du kan gå op til 2 – 3 gradueringer, da vores lokale samarbejdspartner: Minami Karate Dojo og efterskolens gæstelærer, Sensei Kurt Olsen, har bestået graduering 5. Dan.

Vi samarbejder også med Ribe Ju-Jutsu og er alle licenseret under DJU (Dansk Judo Union)

Kampsportslinjen er for alle unge med interesse for Karate og Ju-jutsu – også for nybegynderen. Ca 30 % af eleverne har ikke dyrket kampsport før.

For den dygtige og flittige elev er der også mulighed for selvstændig træning i vores flotte Dojo, samt mulighed for at deltage i kampsportsstævner, hvor du kan prøve dine færdigheder i kamp.

Kampsportstræningen

• 6 lektioner (2 x 1½ time og 1½ times aftenundervisning) ugentligt på skolen
  • 1 ugentlig træning i Tønder karateklub
  • Kammeratskab, holdånd  og hygge
  • Gradueringer
  • Stævner
  • Besøg/træning på højskole eller andet tilbud
  • Diverse til om Camps, Weekend træninger og andet godt

Daglig træner:
Andy Petersen, 2. dan
20 års trænererfaring.

Ekstern Træner:
Kurt Olsen, 5. Dan, Minami,
Tilknyttet Tønder Karate klub

Ju-jutsu (Består af karate, judo og aikido)

Træner:
Mathias T. Hørlyck, 1.Dan. Ju-Jutsu
Over 15 års trænererfaring.

What do you want to do ?

New mail