HØJER EFTERSKOLE

EFTERSKOLERNES DAG - HVER DAG

CS2, Kampsport, Japansk og Gastronomi alt sammen på én efterskole

Fællesskab, nærvær og spændende fag

På Højer Efterskole har vi skabt et tæt og trygt fællesskab, hvor der er plads til alle. Her er du, dine interesser og dine ønsker for fremtiden i fokus. Med udgangspunkt i vores fleksible skoledag med valgfag, linjefag og boglige fag kan du dyrke dine interesser, så du opnår et spændende og udviklende efterskoleår.

På Højer Efterskole inddrager vi praktisk og kreativ udfoldelse i vores boglige fag. Udover de boglige fag tilbyder vi også linjefag som kampsport, CS2, gastronomi og japansk og derudover har vi mange spændende valgfag.

Vi har en skole, hvor alle kender alle. Her vil der være omsorg med blik og sans for den enkelte. Her tør vi være tydelige og ærlige, og vi gør det altid med ordentlighed. Ærlighed og ordentlighed går hånd i hånd.

Ønsker du fællesskab og udvikling? – book en rundvisning, så du kan opleve stemningen her på Højer Efterskole.

Ronni B. Schmidt

Du er altid velkommen.

Kom ned og besøg os og se vores dejlige skole, som også kan blive din!

Book en dato og et tidspunkt i dag, det tager kun 1 minut.

Højer Efterskoles værdigrundlag

Forankret i et grundtvigsk livs-og menneskesyn med en hverdag præget af traditionelle efterskoleværdier som fortælling, morgensang, oplysning og livsduelighed.

Historie

Højer Efterskole er bygget i 1951. Kredsen bag skolens grundlæggelse ønskede dengang at styrke danskheden i denne del af grænselandet, og skolen fikderfor navnet Den Danske Ungdomsskole i Højer. Senere ændredes navnet til Højer Ungdomsskole, og i 2010 blev det vedtaget, at skolen fremover skulle hedde Højer Efterskole.

Den Danske Ungdomsskole i Højer startede i 1951 som en ren pigeskole for 50 piger, men blev i 1959 en skole for begge køn. Siden har elevholdene fordelt sig med næsten lige mange drenge og piger. Skolen rummer nu plads til 105 elever.

Højer Efterskole har gennem hele sin historie været drevet som en skole, hvor man har lagt vægt på gymnastik, på de boglige fag samt praktisk/kreative blokfag. I dag profilerer vi os på kampsport, CS:GO, LoL, japansk, spring, dans/rytme samt fællesgymnastik og et tæt og trygt fællesskab.

Er du klar til at udforske dine interesser og udvikle dine evner på en unik efterskole? Hos os tilbyder vi spændende fag som dans, esport, madlavning, japansk og forårsfag, der giver vores elever en anderledes og lærerig hverdag.

Tøv ikke med at booke et besøg på vores skole, så du kan opleve miljøet og fællesskabet på egen krop. Hvis du allerede har besluttet dig for at tage det næste skridt i din uddannelse, kan du tilmelde dig vores skole og være en del af et inspirerende fællesskab.

Vil du læse mere om vores forskellige fagtilbud, så se vores oversigt over klasser og fag. Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores efterskole!

Skriv til os

Så ringer vi til dig og fortæller mere om Højer Efterskole

Vores-Linje-LP 2024

Book et besøg

Du er altid velkommen.
Kom ned og besøg os og se vores dejlige skole, som også kan blive din!

Udfyld formularen – så kontakter vi dig for at aftale tidspunkt for en rundvisning.

Book et besog(lp)