KAMPSPORT -
TRÆN KROP
OG SIND

Kombiner efterskole og hobby på Højer Efterskole!

BOOK ET BESØG

Du er altid velkommen,
Kom ned og besøg os og se vores dejlige skole, som også kan blive din!

Det er rigtig rart at opleve skolen på en hverdag, inden I bestemmer jer. Når I ankommer til rundvisningen, vil eleverne vise jer rundt og fortælle om skolen. I møder også forstanderen eller en lærer, som kan besvare jeres spørgsmål.

Udfyld formularen – så kontakter vi dig for at aftale tidspunkt for en rundvisning.

På kampsportslinjen arbejder vi med individuel kampsport, hvor vi ud over at komme i fysisk topform også arbejder med vores egen psyke.

Højer Efterskoles kampsportslinje tilbyder også mulighed for, at du kan gå op til 2 – 3 gradueringer, da vores lokale samarbejdspartner: Minami Karate Dojo og efterskolens gæstelærer, Sensei Kurt Olsen, har bestået graduering 5. Dan.

Kampsportslinjen er for alle unge med interesse for Karate og Ju-jutsu.

For den dygtige og flittige elev er der også mulighed for at deltage i kampsportsstævner, hvor du kan prøve dine færdigheder i kamp.

Vi er en efterskole med fokus på kampsportene Karate og ju-jutsu

Karate

På skolen vægter vi bevægelse og en sund livsstil meget højt. Den fysiske træning vil styrke dine reflekser, udholdenhed og gøre at du længere vil kunne bevare overblikket i en hektisk kampsituation.

Andy Petersen

dan.

12 års trænererfaring

Daglig træner

Minami, Tilknyttet Tønder Karate klub

Ekstern Træner

Kurt Olsen

dan.

Jujutsu er en metode der bygger på beskyttelse i nærkampe, imod bevæbnede og armerede fjender, dog uden nogen form for at benytte et våben.

Ju-jutsu

(Består af karate, judo og aikido)

Over 10 års trænererfaring

Mathias T. Hørlyck

dan. Ju-Jutsu

Kampsportstræningen

6 lektioner (2 x 1½ time og 1½ times aftenundervisning) ugentligt på skolen

1 ugentlig træning i Tønder karateklub

Kammeratskab og hygge

Gradueringer

Stævner Besøg/træning på Bosei kampsportshøjskole

Kontakt os og reserver en plads!
Vi kontakter dig så hurtigt som muligt.

Nørrevej 68, 6280 Højer

kontor@hoejerefterskole.dk