JAPANSK

Dyk ned i japansk kultur

Lær at tale og skrive japansk på Højer Efterskole!

BOOK ET BESØG

Du er altid velkommen, kom ned og besøg os og se vores dejlige skole, som også kan blive din!

Det er rigtig rart at opleve skolen på en hverdag, inden I bestemmer jer. Når I ankommer til rundvisningen, vil eleverne vise jer rundt og fortælle om skolen. I møder også forstanderen eller en lærer, som kan besvare jeres spørgsmål.

Udfyld formularen – så kontakter vi dig for at aftale tidspunkt for en rundvisning.

Book et besog(lp)

Har du også lyst til at lære japansk?

Så vælg japansk sprog og kultur som linjefag! Vi skal snakke japansk, og vi skal lære japanske skrifttegn for at kunne læse og skrive små tekster. Vi arbejder på forskellig vis og inddrager manga og anime for at blive bedre til sproget.

Japan har meget at byde ind med i forhold til kultur på verdensplan. Mange kender til mangategning, anime og cosplay… Japansk mad smager fantastisk og de japanske modehuse er særdeles dygtige.

Hovedvægten er langt på japansk kultur og sprog, men der vil også blive tid til at tegne manga, lave spændende japanske retter til aftensmaden, vi får et kursus i at spise med pinde, måske kan du arrangere COS fest og lave vores egne kostumer… spiller japansk musik eller bliver klogere på japansk mode…

Japansk linje

LINJEFAGSUGE

I løbet af skoleåret vil der være en Linjefagsuge, hvor vi arbejder intensivt med Japan og japansk kultur. Vi får besøg af japanske udvekslingsstuderende og besøger Idrætshøjskolen Bosei, der også tilbyder japansk.

Som en del af linjefaget i japansk har vi også besøg fra Japan. Der vil være japanske udvekslings studenter på besøg i løbet af skoleåret – og her er der rig mulighed for at øve sit japanske sprog.

Kontakt os og reserver en plads! Vi kontakter dig så hurtigt som muligt.

Book et besog(lp)

Book et besøg

Du er altid velkommen.
Kom ned og besøg os og se vores dejlige skole, som også kan blive din!

Udfyld formularen – så kontakter vi dig for at aftale tidspunkt for en rundvisning.

Book et besog(lp)