SPRING

Er du vild med spring og fællesskab?

På Springlinjen bliver du en del af et helt unikt fællesskab, hvor alle kan være med.

Du skal have lysten til at arbejde med springgymnastik og din springteknik, styrketræning og kondition. Du vil blive udfordret fra det udgangspunkt, du kommer med. Vi kan udvikle dig i alt fra kolbøtte til strakt full-full.

Springgymnastik som linjefag

Til springtimerne hjælper vi hinanden med at blive bedre ved at heppe og bakke hinanden op. Der er en god og intensiv stemning til timerne, og der bliver arbejdet hårdt og koncentreret.

Med spring som linjefag får du springgymnastik, brugbar sparring og højt humør 6 timer i ugen. Vi har optimale springfaciliteter med gode redskaber, som alle kan se sig selv i.

Spring er en del af Højer Efterskoles fælles gymnastikopvisninger, hvor vi har vores egen sekvens.

Skolen deltager i ca. 20 opvisninger i løbet af foråret, hvor vi viser publikum, hvad vi har sammensat i løbet af året.

Besøg hos andre skoler og springcentre

I løbet af året besøger springlinjen ofte enten en højsklole, et springcenter eller en anden efterskole med spring. Det er inspirerende at se og opleve andre faciliteter og blive motiveret af dygtige og erfarne gymnaster.

Gæsteinstruktører

Vi får løbende besøg af gæsteinstruktører, der enten holder foredrag, viser videoer eller afholder workshops. Det er ofte tidligere elever, der har drevet gymnastikken videre i livet. Det er en stor oplevelse og inspirerende at høre om.