DANS / RYTME

Træning, smil og musik

Slip dansen løs på Højer Efterskole

BOOK ET BESØG

Du er altid velkommen, kom ned og besøg os og se vores dejlige skole, som også kan blive din!

Det er rigtig rart at opleve skolen på en hverdag, inden I bestemmer jer. Når I ankommer til rundvisningen, vil eleverne vise jer rundt og fortælle om skolen. I møder også forstanderen eller en lærer, som kan besvare jeres spørgsmål.

Udfyld formularen – så kontakter vi dig for at aftale tidspunkt for en rundvisning.

Book et besog(lp)

Er du vild med musik, dans og bevægelse?

Højer Efterskole er en danse efterskole ligeså meget, som det er en rytme efterskole. Fælles for alle på Dans / Rytme er, at vi elsker at danse og bevæge os til musik!

Dans / Rytme som linjefag

Dans / Rytmelinjen er for dig, der kan lide at danse, grine, svede og bevæge dig til lækker musik. Du har lyst til at lære en masse nyt indenfor dans og rytme, og du ønsker at udvikle dig indenfor bevægelse.

Du har Dans / Rytme 6 timer i ugen, hvor du får en grundgymnastisk form, der gør dig i stand til at lege og udforske dansen.

dans / rytme linje i efterskole

Forskellige genrer og stilarter​

Du behøver ikke at være en supergymnast for at komme på Dans og Rytme, men du skal have lyst til at give den gas, være klar til at udfordre dig selv og lære en masse nye trin.

På Dans / Rytme arbejder vi med teknik, smidighed, balance og meget mere. Vi inddrager forskellige dansestile og genre som House, Hip Hop, Ballet og Waacking. Derudover har vi naturligvis også fokus på grundgymnastik, grundteknik, tricks og sekvenser, der kan inddrages i skolens gymnastikopvisninger.

Gæsteinstruktører

På Dans / Rytme får vi løbende besøg af gæsteinstruktører til at undervise i forskellige genre indenfor dans. Det kan være instruktører, der til dagligt underviser på højt niveau eller på konkurrenceplan. Det giver et stort kendskab til kapaciteter udefra og til mulighederne indenfor dans / rytme.

Kontakt os og reserver en plads! Vi kontakter dig så hurtigt som muligt.

Book et besog(lp)

Book et besøg

Du er altid velkommen.
Kom ned og besøg os og se vores dejlige skole, som også kan blive din!

Udfyld formularen – så kontakter vi dig for at aftale tidspunkt for en rundvisning.

Book et besog(lp)