• Et stærkt fællesskab

  Et stærkt fællesskab

 • Faglig udfordring

  Faglig udfordring

 • Gymnastik for alle

  Gymnastik for alle

 • Målrettet og hård træning

  Målrettet og hård træning

 • Japansk linjefag

  Japansk linjefag

Japansk sprog og kultur


Har du også lyst til at lære japansk? Så vælg japansk sprog og kultur som linjefag! Vi skal snakke japansk, og vi skal lære japanske skrifttegn for at kunne læse og skrive små tekster. Vi arbejder på forskellig vis og inddrager manga og anime for at blive bedre til sproget.

Japan har meget at byde ind med i forhold til kultur på verdensplan. Mange kender til mangategning, anime og cosplay… japansk mad smager fantastisk og de japanske modehuse er særdeles dygtige.

I forskellige perioder arbejder vi med for eksempel at tegne manga, lave spændende japanske retter til aftensmaden, vi får et kursus i at spise med pinde, arrangere COS fest og lave vores egne kostumer.. spiller japansk musik eller bliver klogere på japansk mode…

Linjefagsuge

I løbet af skoleåret vil der være en Linjefagsuge, hvor vi arbejder intensivt med Japan og japansk kultur. Vi får besøg af japanske udvekslingsstuderende og besøger Idrætshøjskolen Bosei, der også tilbyder japansk.

Ligeledes, vil der evt. være mulighed for at deltage i fx Sakura Festivalen i København eller PopCon festivalen i DGI Byen. Måske laver vi vores egen mindre Japanfestival på Højer Efterskole?!