EFTERSKOLERNES DAG - 2018

Besøg os til Åbent Hus

Søndag den 30. september 2018 fra kl. 13.00 til 17.00

Vi inviterer alle interesserede til at kigge forbi til Efterskolernes Dag.

Den sidste søndag i september holder vi Åbent Hus ligesom alle landets andre efterskoler.

Vores elever giver dig en rundvisning på skolen, og de elsker at fortælle om deres hverdag her på stedet.

Oplev og hør mere om vores fede linjefag spring, dans/rytme, e-sport, japansk og kampsport. Se værelserne, snak med lærerne og eleverne, se alle vores skønne undervisningslokaler med fuld gang i og oplev atmosfæren og hyggen på Højer Efterskole.

Program:

13.00-14.00 Linjerne viser undervisning

14.00 Flashmob – eleverne viser glimt fra arbejdet i gymnastiktimerne

14.00-15.30 Linjerne viser undervisning

15.30 Flashmob – eleverne viser glimt fra arbejdet i gymnastiktimerne

15.30-16.50 Linjerne viser undervisning

16.50 Flashmob – eleverne viser glimt fra arbejdet i gymnastiktimerne

17.00 Farvel og tak for i dag og på glædeligt gensyn.

Få svar på dine spørgsmål

I spisesalen giver vi en kop kaffe, frugt og kage, og lærerne vil være tilstede til at besvare alle spørgsmål, der måtte være. Det er ligeledes muligt at få en snak med kontoret, som kan besvare spørgsmål vedrørende indmeldelse, økonomi, statsstøtte og ventelister.

Indmeldelse i god tid

Husk, det er en god idé at melde sit barn ind på efterskole i god tid, hvis I vil være sikre på at få en plads.

Hvis du ikke har mulighed for at komme til Efterskolernes Dag, er du altid velkommen til at bestille en rundvisning ved henvendelse på telefon 74782140 eller mail kontor@hoejerefterskole.dk.