• Et stærkt fællesskab

  Et stærkt fællesskab

 • Faglig udfordring

  Faglig udfordring

 • Gymnastik for alle

  Gymnastik for alle

 • Målrettet og hård træning

  Målrettet og hård træning

 • Japansk linjefag

  Japansk linjefag

Vigtig info:

Elevmødet 2020 er aflyst. Der vil være dobbelt op på jubilarer til næste elevmøde i 2021.

Generalforsamlingen 2020 er udsat til august måned. Herom mere info i juli måned.


Højer efterskole stedet med ......

Masser af gymnastik, fede linjefag og valgfag

På Højer Efterskole bliver du en del af et stærkt fællesskab, som blandt andet skabes gennem masser af gymnastik

Et år på efterskole kan udvikle dig både personligt og fagligt. På Højer Efterskole bliver du bekendt med det grundtvigianske og dygtig til dit eget liv. Du lærer, hvem du er, og hvordan du udnytter dine styrker og svagheder bedst muligt - så du tager styringen i dit eget liv.

Gymnastikefterskole med stærkt fællesskab

På gymnastikefterskole lærer du, hvordan du agerer i samspil med andre, og hvordan det er at indgå i et forpligtende fællesskab. Gymnastik er en stor del af os, derfor bruger vi 5 timer i ugen på fællesgymnastik. Her skal alle deltage – uanset niveau. Den unikke fællesskabsfølelse opstår især gennem fællesgymnastik, fordi alle yder sit og er en del af noget større.

Du bliver et navn og ikke et nummer

På Højer Efterskole i Sønderjylland, møder du en efterskoleskole, der har øje for den enkelte elev og fokus på de kvaliteter og talenter, vi hver især besidder. Alle elever bliver set og mødt overalt på skolen. Vi arbejder ud fra individuelle handleplaner, der løbende bliver opdateret gennem samtaler og i handling. Det giver dig et fedt skoleår og et godt udgangspunkt fordi vi er opmærksom på dig.

Én stor familie

Vores motto ”we are family” fortæller, at på Højer Efterskole er vi én stor familie, hvor der er plads til alle. Vi arbejder stærkt på, at alle finder og mærker deres plads i familien og dermed din egen rolle i fællesskabet. Du lærer at omgås andre og lærer at indgå i vores fælles familie.

Spændende linjefag: KampsportJapanskSpringe-SportDans og Rytme