Ledige pladser til piger.

Masser af gymnastik og andre fede linjefag

Højer Efterskole er en gymnastikefterskole, hvor du bliver en del af et stærkt fællesskab.

Et år på efterskole udvikler dig både personligt og fagligt. På Højer Efterskole bliver du bekendt med det grundtvigianske og dygtig til dit eget liv. Du lærer, hvem du er, og hvordan du udnytter dine styrker og svagheder bedst muligt.

Gymnastikefterskole med stærkt fællesskab

På gymnastikefterskole lærer du, hvordan du agerer i samspil med andre, og hvordan det er at indgå i et forpligtende fællesskab. Gymnastik er en stor del af os, derfor bruger vi 3 timer i ugen på fællesgymnastik. Her skal alle deltage – uanset niveau. Den unikke fællesskabsfølelse opstår især gennem fællesgymnastik, fordi alle yder sit og er en del af noget større.

Du bliver et navn og ikke et nummer

Højer Efterskole er en efterskole i Sønderjylland, der har øje for den enkelte elev og fokus på de kvaliteter og talenter, vi hver især besidder. Alle vores elever bliver set og mødt overalt på skolen. Vi arbejder ud fra individuelle handleplaner, der løbende bliver opdateret gennem samtaler. Det giver os et godt udgangspunkt for at være opmærksom på dig.

Én stor familie

Vores motto ”we are family” indikerer, at på Højer Efterskole er vi én stor familie, hvor der er plads til alle. Vi arbejder stærkt på, at alle føler deres plads i familien og dermed sin rolle i fællesskabet. Du lærer at omgås andre og at indgå i vores fælles familie.

Spændende linjefag: KampsportJapanskSpringe-SportDans og Rytme