OM SKOLEN

Vores fokus er på at skabe rammerne for at du kan vokse, både menneskeligt og fagligt.

Højer Efterskole er en skole, der arbejder med afsæt i et Grundtvigsk livssyn og traditionelle efterskoleværdier. Vi ønsker, at vores elever i løbet af skoleåret bliver mere livsduelige, livsnysgerrige og livsmodige.

Vi tager afsæt i det enkelte menneske, og har fokus på de kvaliteter og talenter vi hver især besidder. Vi er en mindre skole, fordi vi vil have blik for den enkelte elev. På Højer Efterskole bliver du et navn og ikke et nummer.

Vi er en skole med faglige ambitioner. Vores boglige undervisning er niveaudelt, og vi har daglig obligatorisk lektielæsning.

Vi laver meget gymnastik - 5 timer i ugen for alle, og vi deltager i ca. 25 gymnastikopvisninger. Og så har vi fokus på sund kost, så din krop er klar til at levere.

Og så har vi 5 timers fed linjefagsundervisning i fagene japansk, kampsport, eSport og spring. Som noget nyt åbner vi som linjefag Dans/Rytme fra august 17