Højer Efterskole er på udkig efter den helt rette person til at varetage vigtige pædagogiske og undervisningsmæssige opgaver.

I din stilling kan du udfylde en eller flere af disse funktioner:

- Troværdig voksen, der kan og vil gå foran og udleve mottoet ” WE ARE FAMILY”

- Støtte eleverne i egen personlig udvikling

- Give faglig støtte til enkeltelever og i små grupper

- Tage del i aften- og weekendvagter på lige fod med kollegaerne

- Fungere som vikar

- Tage imod til spring gymnastik

- Undervise i et eller flere fag eller valgfag.

Højer Efterskole er en Grundtvig-Koldsk efterskole hvor boglig, aktiv og kreativ undervisning af høj kvalitet indgår i et unikt samspil. Vi er en efterskole med knap 90 elever præget af et højt aktivitetsniveau. Skolen er veludstyret og har mange gode faciliteter, bl.a. Dojo til kampsport og egen idrætshal.

WE ARE FAMILY er en stor del af vores værdigrundlag. Vi forventer, at du er interesseret i at blive en dynamisk del af et engageret og dygtigt medarbejderteam – og at du har lyst til at arbejde med unge mennesker i et spændende og alsidigt efterskolemiljø.

I forbindelse med ansøgningen ser vi gerne et besøg til en rundvisning på skolen, som kan bookes ved henvendelse til skolens kontor på tlf. 74 78 21 40.

Tiltrædelse vil være den 1. oktober 2017 eller efter aftale. Løn og ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation. Stillingen har en 80%-100% ansættelsesgrad og er tidsbegrænset med mulighed for forlængelse.

Nærmere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til forstander Mads Hegaard Hansen - tlf. 74 78 21 40 eller forstander@hoejerefterskole.dk.

Vi ønsker at modtage din ansøgning som PDF pr. mail til kontor@hoejerefterskole.dk. Ansøgningen skal være os i hænde senest fredag den 15. september 2017 kl. 10.00.

Ansættelsessamtaler afholdes i ugen efter fristen.

Skolens værdigrundlag, beskrivelse af linjefag og andre informationer kan findes på skolens hjemmeside www.hoejerefterskole.dk.